Здавеите,моля за съвет ако някой е имал този проблем дали си струва да се ремонтира.наскоро си взех алфа 146 боксер установих че явно е била прегрявана почна да загрява и губи вода като махна капачката на маслото направо си пръска вода и остава слуз като от боза, незнам дали е нешто дребно или по сериозно но само да я отворят по сервизите ми искат сумати пари,бих рискувал защтото колата ми харесва а и в това състояние нестава й за продажба друг вапрос е дали и в сервиза ще я оправят нормално и незнам какво да правя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
конденз в двигателя-поправимо ли е
Collapse
X
-
Провери си маслото, ако е като боза както каза колегата по-горе, значи имаш издухана гарнитура. Ако не е пукната или крива главата а е само гарнитурата може да се разминеш с до 150/160 лв. Не я карай така защото маслото вече няма почти никакви смазочни свойства и може да нанесеш по-големи щети!146 1.4 Boxer 90HP +-
Ranault Scenic 1.6e 90HP+Метан
Comment
-
дигни щеката ако там маслото не е боза а си е нормално колата не загрява и не прекъсва .... нищо и няма на колата Когато се кара на къси разтояния се образува от вътрешна страна такава слуз бежаво бяла на капачката бърши и караиAlfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA155Ts Покажи съобщениедигни щеката ако там маслото не е боза а си е нормално колата не загрява и не прекъсва .... нищо и няма на колата Когато се кара на къси разтояния се образува от вътрешна страна такава слуз бежаво бяла на капачката бърши и караи146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection
Comment
-
Първоначално публикувано от ssveto Покажи съобщениеДа, и особено ако караш на газ зимата на къси разстояния.с моя боксер оно време как си бях извадил акъла
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Мерси много за коментарите,наистина е на газ-фабрична brc, на старото масло не забелязах да е пресечено но може да са му слагали разни добавки а за новото все ощте немога да преценя изглежда като мръсно.Наи добре да я закарам при тези майстори за който спомена "tonev",бях намерил някакви адреси в модерно предградие но откакто се промени сайта не ги намирам така или иначе загряването може и да е от друго тъй като и незнам дали е нормално само едната перка да върти и имам чувството че върти на вън въздух вместо навътре към двигателя а когато не я карам водата не намалява значи няма теч.Относно гарнитурата наистина са евтини частите проблема е че един майстор в красна поляна ми обяви че взима само 1000лв за да я отвори от там нататък каквото излезнело затова не знаех какво да правя.
Comment
-
Я завърши темата като обясниш къде беше проблема ако може. Мерси!
Comment
-
колеги, аз имах подобен проблем и се оказа, че главата е 'разядена' над гарнитурата и оттам пропуска, естествено само като загрее; неприятното беше, че не искаше да запали (поради насъбралата се вода в цилиндъра), а като върви - издухва всичко през ауспуха и всъщност губи охл.течност... 30 лв за шлайф, гарнитура и да е жив и здрав майстора166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
Comment